به نظر میzwnj;رسد این روزها که خبرهای بسیاری از گوشه و کنار جهان درباره هک شدن حساب های شخصی و اینترنتی و حملات سایبری به کاربران به گوش میzwnj;رسد، بدیهی است اطلاع یافتن از اینکه پس از هک باید چه اقداماتی را انجام بدهیم، کمک به سزایی به ما خواهد کرد.
nbsp;
دولت سوییس روز جمعه در بیانیهzwnj;ای اعلام کرده است که سرورهای وزارت دفاع در این کشور هدف حملات سایبری قرار گرفتهzwnj;اند.
بدتر از آن به گفته کمپانی Armisnbsp;(لابراتواری که در حوزه حفاظت از اینترنت اشیاء فعالیت دارد) که سرنخ این حمله را پیدا کرد، این حمله میzwnj;تواند از راه دور انجام شود و هیچ نیازی به تعامل با کاربر ندارد.
nbsp;
وزارت آموزش چین به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد در حوزه امنیت و حفاظت اطلاعات از سایر کشورهای پیشگام در این زمینه پیشی گرفته و با بهرهzwnj;مندی از دانشجویان نخبه و برگزیده کشورش، یک ارتش برای مقابله با حملات سایبری تشکیل دهد.
این کشور کوچک آسیایی هم اکنون در حال بررسی و ارزیابی قانونی تازه در حوزه امنیت سایبری است که به هکرهای اخلاقی - که با هدف اطلاع رسانی آسیبzwnj;ها و حفرهzwnj;های امنیتی دست به فعالیت هکری میzwnj;زنند- امکان میzwnj;دهد تا برای این گونه کارها مجوز بگیرند.
محققان امنیتی از ابزار نفوذی جدیدی با نام کاتیوشا که اخیرا در بازار سیاه خرید و فروش میzwnj;شود خبر دادهzwnj;اند.
به گزارش ایتنا از کسپرسکی آنلاین، ما در ابتدا تصور میzwnj;کنیم که این مقاله اولین مطلبی است که شما از موضوع امنیت مطالعه میzwnj;کنید و هیچ اطلاعاتی در رابطه با باجzwnj;افزارها و مشتقات آنها ندارید.
پس از حملات گستردهzwnj;ای که در دو ماه گذشته شاهد آن ها بودیم و توانست کاربران بسیاری را بترساند و آنها را هوشیار سازد؛ به تازگی گونهzwnj;ای از بدافزارها نمایان شد که قربانیان را تحت فشار قرار میzwnj;دهد و به نوعی احساسات آنها را جریحهzwnj;دار و آنها را شدیدا تحت تاثیر خود قرار میzwnj;دهد.